Bijzondere cadeaus voor een 21-jarige: van origineel tot praktisch

Bijzondere cadeaus voor een 21-jarige: van origineel tot praktisch

21, de leeftijd waarop je eindelijk officieel volwassen en onafhankelijk bent. Reden voor een groots feest met natuurlijk leuke, malle en misschien ook nuttige cadeaus. Ben je uitgenodigd om de 21e verjaardag van een vriend of familielid te komen vieren, dan wil je natuurlijk niet met een saaie cadeaubon of een fles wijn aankomen. Sterker nog, je wilt het leukste of meest memorabele cadeau uitgezocht hebben. Maar wat is nu eigenlijk een passend cadeau voor iemand die 21 wordt?

Wat te kopen voor iemand die 21 wordt?

Voor iemand die 21 wordt is het leven een achtbaan van nieuwe gebeurtenissen en ervaringen: Studie, werk, reizen sporten, uitgaan met vrienden, een eigen huis, leuke hobby’s en mooie idealen. De kado ideeën voor een 21-jarige zijn dan ook net zo divers als wat ze in het dagelijks leven bezighoudt. Wil je zeker weten dat je iets uitkiest waar de jarige ook op zit te wachten of echt wat aan heeft, vraag dan naar wat zijn of haar interesses en hobby’s zijn om ideeën op te doen voor een cadeau.

 Een bierpakket

Zoek jij nog een origineel cadeau, bijvoorbeeld voor Valentijnsdag, of wil je eindelijk eens zelf bier brouwen? Zoek niet verder! Je hebt het gevonden... Brew Monkey is de absolute marktleider in bierbrouwpakketten, met de beste kwaliteit, de...

Check prijs

Aangezien de jarige echt volwassen is geworden kan alcohol op het feest natuurlijk niet ontbreken. Als je een passend cadeau zoekt voor iemand die 21 wordt en graag een biertje drinkt kun je niet mis gaan met een bierpakket. Het is natuurlijk leuk om een bierpakket van de favoriete brouwerij te kopen, maar misschien nog beter om juist een pakket met bijzondere speciaalbieren cadeau te geven waar de jarige misschien nog niet eerder van heeft gehoord.

Een origineel cadeau voor de echte bierliefhebber is een brouwpakket van Brew Monkey. Met dit brouwpakket kun je helemaal zelf thuis je eigen bier brouwen, want dit pakket bevat alles wat je nodig hebt. Je krijgt verse mout, hop en gist wat je volgens het bijgeleverde recept transformeert in een echt bier. Bovendien geeft dit cadeau reden voor nog een feestje, want als het zelfgebrouwen bier klaar is moet dat natuurlijk geproefd worden.


Leuke gezelschapsspellen

Cards Against Humanity is a party game for horrible people. Unlike most of the party games you've played before, Cards Against Humanity is as despicable and awkward as you and your friends. Includes 600 total cards (510 white and 90 black). This is the International Edition of CAH,...
Check prijs

Op het verjaardagsfeest van iemand die 21 wordt kunnen leuke gezelschapsspellen natuurlijk niet ontbreken. En dan vooral spellen waarbij humor een grote rol speelt, of behendigheidsspellen die met enigszins benevelde spelers al snel hilarisch worden. Bier Pong doet het altijd goed, en een ander spel wat echt een must is op de verjaardag van iemand die 21 wordt is Cards Against Humanity. In dit humoristische cult spel wat zeker niet geschikt is voor jonge kinderen staan ongepaste antwoorden centraal.

Een van de spelers stelt met een zwarte kaart een ongemakkelijke vraag als “What gives me uncontrollable gas” (waardoor krijg ik oncontroleerbaar last van winderigheid). Daarop moeten de andere spelers antwoorden met een witte kaart waar teksten op staan als “Screaming like a maniac” of “Kanye West”. De speler die met zijn antwoord de andere spelers op de grond kan laten rollen van het lachen heeft gewonnen.


Een vierkante meter moestuin

Creëer snel en eenvoudig een compacte moestuin. Met de meegeleverde scheidingslatten ontstaan 9 vakken, die individueel ingezaaid kunnen worden met de 9 meegeleverde groenten- en kruidenzaden. Het inbegrepen worteldoek zorgt ervoor dat de grond in de vierkante meter tuin blijft, en bovendien...
Check prijs

Houd de jarige van duurzaamheid en tuinieren, dan is een vierkante meter moestuin misschien een origineel idee voor een cadeau. Een vierkante meter moestuin is een vierkant raamwerk van hout wat als je het in elkaar zet 9 gescheiden vakken oplevert. Die 9 vakken kun je vervolgens vullen met tuinaarde en inzaaien met verschillende soorten groenten en kruiden.

De vierkantemetertuin is niet heel groot wat hem ideaal maakt voor een klein stadstuintje, en hij is zo compact dat je hem zelfs op een fors balkon kwijt kunt. Door de 9 gescheiden vakken kun je op overzichtelijke wijze verschillende groenten en kruiden zaaien.

Sommige vierkante meter tuin pakketten worden compleet geleverd met tuinaarde worteldoek en zaden, en anders kun je er zelf een mooie selectie met biologische zaden en een handboek voor de beginnende tuinier bij geven. Van een vierkante meter tuin zal de jarige nog ver na zijn 21e verjaardag letterlijk de vruchten kunnen plukken.


Grappig T-shirt 21 jaar

Humor hoort erbij als iemand 21 wordt, en grappige cadeaus zijn dan ook populair om te geven. Een idee voor een grappig cadeautje als iemand zijn 21e verjaardag viert is een T-shirt met een toepasselijke tekst. Je kunt voor een meisje bijvoorbeeld dit leuke T-shirt met de tekst: “Ignoring advice since 1994” kopen.

Het is ook mogelijk om voor iemand die 21 wordt zelf een T-shirt te laten bedrukken met zijn favoriete quote. Je kunt het dan zo persoonlijk, grappig, hilarisch of gewaagd maken als je wilt  zodat het een perfect cadeau wordt wat de jarige nog lang met veel plezier zal dragen.


Reisboeken

De ultieme reis bucketlist: de 25 reizen die je ooit in je leven gemaakt moet hebben volgens Travelvalley.

De ultieme reis bucketlist! Deze 25 reizen moet je ooit in je leven gemaakt hebben. Marloes de Hooge, hoofdredacteur van de succesvolle reisblog Travelvalley, verzamelde...

Check prijs

Reizen is al jaren een van de belangrijkste doelen voor mensen die 21 worden. Voor de reislustige 21-jarigen kun je verschillende handige en inspirerende dingen verzinnen zoals een degelijke rugzak of een reisblog om alle ervaringen in vast te leggen. Wil degene voor wie je een kadootje zoekt op reis gaan maar is er nog geen keuze gemaakt voor een bestemming?

Een idee voor een jarige die het idee heeft om binnenkort met de rugzak op reis te gaan is het boek “Bucketlist Reizen” van Marloes de Hooge. In dit boek worden de 25 mooiste en meest bijzondere reisbestemmingen beschreven die je minimaal eens in je leven moet hebben bezocht. Naast prachtige foto’s en inspirerende reisverslagen vind je in dit boek handige tips voor als je zelf deze locaties wilt bezoeken.

Na het lezen van dit boek heeft de jarige in ieder geval genoeg inspiratie voor een  reisbestemming.


Ukelele

Met de PIXMY® Sopraan Ukelele set beleef je onwijs veel speelplezier! Deze ukulele is speciaal gemaakt voor de beginnende speler, voor jong en oud! De ukelele is een van de meest populaire muziekinstrumenten ter wereld geworden. De ukulele is een snaarinstrument, ideaal als starter. Je leert...

Check prijs

Zelf een instrument leren bespelen is weer populair aan het worden. Maar de meeste instrumenten als een piano of een drumstel hebben nogal wat ruimte nodig, en dat is niet zo handig voor iemand die op kamers woont. Zoek je een cadeau voor iemand die 21 wordt en muzikale aspiraties heeft maar niet veel ruimte heeft?

Dan is het een origineel idee om een ukelele cadeau te geven. Ukeleles zijn op het moment razend populair, en zijn vanwege hun kleine formaat superhandig om overal naartoe mee te nemen. Er bestaan complete ukelele starterkits waarbij je een pakket met een ukelele, draagtas, stemapparaat, instructies en een songbook krijgt zodat zelfs de ongeoefende muzikant meteen aan de slag kan.

Last Updated on 18 januari 2023

OC

De redactie van OrigineleCadeau.com is jouw partner in het zoeken naar leuke, boeiende en vooral succesvolle geschenken voor de meest dierbare mensen in jouw leven!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.