Origineel cadeau voor een koppel dat 50 jaar getrouwd is

Origineel cadeau voor een koppel dat 50 jaar getrouwd is

Origineel cadeau voor een koppel dat 50 jaar getrouwd is

Wie vijftig jaar getrouwd is, is niet meer van de jongste. Uiteraard kan je blijven stellen dat je zo oud of zo jong bent als je je voelt, maar de eerlijkheid gebiedt te zeggen dat bijlange niet alle koppels deze mijlpaal halen. Net daarom moet je cadeau zo origineel mogelijk zijn. Vergeet de oude clichés, en probeer zo creatief en persoonlijk mogelijk te zijn. Hier zijn wat ideeën om je op weg te helpen.

Fonteyn

Met de Ivar 2 Comfort Full spectrum kan Fonteyn u de gunstigste full spectrum infrarood sauna voor 2 personen aanbieden die er in de markt te krijgen is.Bij deze sauna hebben wij extra aandacht gegeven aan de plaats van de Full spectrum stralers, hij pakt bijvoorbeeld goed de onderrug en knieën...

Apple

De nieuwe iPhone SE, een budgetvriendelijke iPhone. Alhoewel de iPhone lijkt op een iPhone 8 is er aan de binnenkant veel werk verricht. Zo beschikt de iPhone over de nieuwste A13 Bionic chip en zijn er enkele aanpassingen gedaan aan de camera. LET OP: iPhone wordt geleverd zonder adapter en...

Tempur

Met dit TEMPUR® Original matras geniet je maximaal van álle voordelen waar TEMPUR® wereldwijd zo bekend om staat. De geavanceerde ruimtevaarttechnologie geven je een heerlijk gewichtsloos comfort terwijl je geniet van een uitstekende ondersteuning van je hele lichaam.Drukverlagende ondersteuning...

FitBike

Een revolutionaire hometrainer is de Ride 5 iPlus van FitBike. Een hometrainer geschikt voor iedereen en voor iedere doelstelling. Of u nu wilt afvallen, conditie verbeteren of gewoon lekker wilt ontspannen, de Ride 5 iPlus is de perfecte keuze. Wat in eerste instantie direct opvalt, is dat de...

4 originele cadeautips voor een koppel dat 50 jaar getrouwd is, editie 2024

1. Gezondheid is een item

| Infraroodcabine Ivar 2 | FS

Check prijs
Met de Ivar 2 Comfort Full spectrum kan Fonteyn u de gunstigste full spectrum infrarood sauna voor 2 personen aanbieden die er in de markt te krijgen is.Bij deze sauna hebben wij extra aandacht gegeven aan de plaats van de Full spectrum...

De ene zeventig- of tachtigjarige is de andere niet, maar er zijn er weinig die ’s morgens met een gezwinde zwaai uit bed springen. De gewrichten kraken wat meer en de spieren zijn wat minder soepel. Bij sommigen neemt dit ronduit dramatische vormen aan, bij anderen is het nog wat meer leefbaar. Nek, bekken, rug…: wie echt pech heeft, heeft op al die plekken last. De dokter doet al jaren zijn best, maar kan er weinig substantieels aan veranderen.

Ontstekingswerende zalf of een reeks massagebeurten bij de kine verlichten het euvel een tijdje, maar binnen de kortste keren steekt de pijn weer de kop op. Een infraroodcabine Ivar2 van Fonteyn kan de oplossing bieden. Geef de oudjes de kans om kosteloos dagelijks hun lichaam een deugddoende en relaxerende saunabeleving te laten ondergaan.

De sauna, want dat is het eigenlijk, is makkelijk te monteren en is zelfs een visuele aanwinst in het interieur. De dieptewerking van de straling in de cabine gaat het koppel niet letterlijk verjongen, maar hen wel een mentale en lichamelijke boost bezorgen waardoor ze meer gaan genieten van hun oude dag. Binnen de kortste keren gaat hun huid een gezondere kleur krijgen en gaan ze zich een pak fitter voelen.


2. Nog meer gezondheid

Hometrainer - Ride 5 iPlus - Incl. Tablethouder en Bluetooth - Bevat 19 trainingsprogramma's - Home Trainer -...

Check prijs
De FitBike Ride 5 iPlus is een revolutionaire hometrainer die geschikt is voor een breed publiek. Of je nu wilt afvallen, wilt ontspannen of je uithoudingsvermogen wilt verbeteren, deze hometrainer is gemaakt om iedereen zijn...

Je kan er niet omheen: gezondheid is cruciaal voor oudere mensen. Naast de eventuele infraroodcabine zijn er nog gezondheidstroeven die je kan uitspelen. Er zijn oudjes die er wekelijks of zelfs dagelijks met de fiets op uit trekken. Sommige fanaten gaan daar zeer ver in en vreten zelfs kilometers als waren ze nog twintigers. Toch zijn dat uitzonderingen. Vele zeventigers hebben hun fiets opgeborgen in het tuinhuis of zelfs weggeschonken aan een van hun kleinkinderen.

In dat geval kan jij de oplossing bieden. Gedaan met pedaleren door weer en wind waardoor de oude knoken telkens weer gepijnigd worden. Gedaan met het risico op levensgevaarlijke valpartijen door de afgenomen behendigheid van het bejaarde paar. Schenk de gelukkige oudjes beiden een hometrainer van Fitbike, type Ride 5.

Met een beetje geluk maken ze er een prestigezaak van wie van de twee de meeste meters maalt of de hoogste gemiddelde snelheid aanhoudt. Met twaalf verschillende trainingsprogramma's kunnen ze beiden het ideale ritme vinden om er lichamelijk beter van te worden. Het toestel maakt geen lawaai en geeft een schat aan belangrijke informatie zoals hartslag en calorieverbruik. Wie weet speelt meneer wel eindelijk dat vroeger gekweekte bierbuikje kwijt. Een ding is zeker: hun conditie gaat er wel bij varen.


3. Weg met dat blokje!

Stel dat het gevierde koppel het nog goed stelt qua gezondheid. Je hoeft dan je hoofd niet te breken over de juiste soort infraroodcabine of de meest geschikte hometrainer. Mogelijk zijn er wel andere noden. Vele bejaarden zijn de laatste jaren op de kar gesprongen wat computergebruik betreft. Ze hebben een spoedcursus Word gevolgd en weten in grote lijnen wat de mogelijkheden van het internet zijn.

Ze hebben na lang oefenen de capriolen van hun touchpad onder controle gekregen en zitten ondertussen dagelijks aan hun laptop. Dat op zich is een lovenswaardige prestatie. Wat gsm-gebruik betreft zijn ze echter vaak een beetje achterop blijven hinken. Ze werken nog met hun blokje anno 2005 en weten niet dat internet altijd binnen handbereik ligt. Ze kennen de mogelijkheden en functionaliteiten van een smartphone niet. Misschien hebben ze een afkeer van dat vermaledijde ding gekregen op het moment dat ze het exemplaar van hun kleinkind een keer wilden opnemen en het niet lukte omdat ze de juiste handeling niet in de vingers hadden.

Misschien is het aan jou om hen over dit moeilijke punt te loodsen en hen beiden een iphone SE van Apple te geven. Naast surfen en telefoneren kunnen ze er prachtige foto's mee maken. Verder scoort dit toestel uitstekend qua zichtbaarheid op het scherm, een niet te onderschatten gegeven bij iets oudere personen. Kortom, een nieuwe wereld gaat zich voor hen openen.


4. Goed slapen is cruciaal

TEMPUR® Original Elite 25 Traagschuimmatras - 90x200cm

Check prijs
Met dit TEMPUR® Original matras geniet je maximaal van álle voordelen waar TEMPUR® wereldwijd zo bekend om staat. De geavanceerde ruimtevaarttechnologie geven je een heerlijk gewichtsloos comfort terwijl je geniet van een uitstekende...

Je zou het opnieuw een geschenk ten voordele van de gezondheid kunnen noemen, maar je kan er niet naast kijken dat oudere mensen hun slaap nodig hebben en dat die periode – die in hun geval meer dan een derde van hun tijd inneemt – best zo comfortabel mogelijk wordt doorgebracht. Een matras van de hoogste kwaliteit is een minimumvereiste voor het welzijn van het stel.

Uiteraard heb je wat info uit de eerste hand nodig voor je overgaat tot deze aankoop. Vanaf het moment dat je weet dat hun huidige matras zijn beste tijd heeft gehad, hoef je niet meer te aarzelen. Ook in dit opzicht moet je geen wonderbaarlijke genezingen van jaren oude kwalen verwachten, maar een gezonde, deugddoende nachtrust is wel de basis voor een superlang leven.

De lieve mensen gaan je eeuwig dankbaar zijn eens ze inzien wat een Ease traagschuimmatras van Tempur voor hen kan betekenen. Het gaat hier om een veelzijdige soort matras, waarvan zowel de buik-, rug-, als zijslaper heil ondervindt. De matras vormt de perfecte basis voor een stabiele nachtrust en maakt dat de bezitters ervan perfect uitgeslapen aan de ontbijtafel plaatsnemen.

 

Last Updated on 14 maart 2022

OC

De redactie van OrigineleCadeau.com is jouw partner in het zoeken naar leuke, boeiende en vooral succesvolle geschenken voor de meest dierbare mensen in jouw leven!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.