Originele bedankt cadeautjes

Originele bedankt cadeautjes

Zou je graag iemand op een originele manier willen bedanken en zoek je daar leuke cadeau ideeën voor? Als je een vriend of vriendin wil bedanken voor een luisterend oor of je ouders wil bedanken omdat ze op de hond hebben gepast dan is het wel zo aardig om dat te doen met een persoonlijk presentje. Maar wat is nu écht een leuke manier om bedankt te zeggen met een cadeautje?

Redenen om iemand te willen verrassen met een bedankt cadeautje

Er zijn veel verschillende redenen om dankjewel te willen zeggen met een cadeautje. Misschien wil je een collega bedanken omdat hij je heeft geholpen met een presentatie of zeggen dat het een fijne collega was als hij weggaat vanwege een nieuwe baan. Je kunt ook de vader willen bedanken voor repareren van je fiets of de buurvrouw voor het opvangen van de post tijdens je vakantie.

Het kan ook zijn dat je een goede vriend of vriendin wil bedanken voor de steun toen je door een moeilijke periode heen ging. Er zijn dus veel redenen aan te dragen om iemand te willen bedanken in de vorm van een origineel cadeau.

Wat kun je allemaal geven als bedankt cadeautjes?

Wil je even iemand bedanken, dan denk je misschien als eerste eraan om een leuke kaart te sturen of een bos bloemen te geven. Het is wellicht leuker om iets te bedenken wat degene die je wil bedanken ook echt leuk of lekker vindt, of iets waarmee je kunt uitdrukken hoe dankbaar je bent. Als je een kleinigheidje wilt geven, dan zijn leuke geschenkjes die je per post kunt versturen en door de brievenbus passen. Eigenlijk zijn er ongekend veel mogelijkheden als je iemand wil bedanken want het gaat tenslotte om het gebaar. Het belangrijkste is dus het persoonlijke element wat je aan het cadeautje toevoegt.

Wanneer je het lastig vindt om een leuk cadeau idee te bedenken als je iemand wilt bedanken vind je hieronder een aantal originele bedankt cadeautjes.

Chocola

Tony's Chocolonely Proeverijtje Chocolade Cadeau - Bedankt! Lastig joh, kiezen.. Goed nieuws: met dit regenboogpakket hoeft dat niet! Want je krijgt alle zes onze kleine reepjes. Kan je alles proeven. Of delen met je mama, je oudoom, je notarieel geregistreerde...

Check prijs

Als je bedankt cadeautjes zoekt dan kom je vaak uit op chocola. Dat is misschien niet zo gek, want bijna iedereen houdt van chocola en je krijgt een gelukzalig gevoel als je chocola eet. Maar misschien vind je het niet heel erg origineel om chocola te geven als je iemand wil bedanken. Je kunt dan toch origineel uit de hoek komen door chocola te geven in een leuke verpakking.

Geef bijvoorbeeld Proeverijtje Chocolade van Tony’s Chocolonely. De tekst op de verpakking spreekt voor zich. In de verpakking vind je verschillende populaire smaken van de bekende chocolademakers zoals melk/karamel/zeezout, melk/nougat en Puur/amandel/zeezout. En het leuke van dit bedankt cadeautje is dat de ontvanger het ook nog eens kan delen met anderen. Met jou bijvoorbeeld.


Doosje dankbaarheid

De Doosjes vol ... bevatten 144 rolletjes met uiteenlopende spreuken over dankbaarheid en gezelligheid. Neem met behulp van het pincet een rolletje uit het doosje en laatje inspireren door de gevonden spreuk. Voor elke gelegenheid is er wel een Doosje vol...: een origineel cadeau leuk om te...
Check prijs

Wil je iemand zeggen hoe dankbaar je bent voor zijn of haar hulp maar weet je niet goed hoe? Dan kun je een doosje vol dankbaarheid cadeau geven. In dit doosje zitten 144 rolletjes papier met daarop inspirerende spreuken over dankbaarheid. Pak een willekeurig rolletje uit het doosje en laat de spreuk die je erop kunt lezen je inspiratie zijn voor de dag. Met dit doosje vol mooie spreuken zal degene die jij wil bedanken vast begrijpen wat je wilt zeggen met je cadeau.


Kaars

Deze kaars met lichte vanille geur maakt deel uit van een serie van 36. De tekst op het potje luidt "Bedankt dat je er altijd voor me bent". Deze sfeervolle zwart-wit geurkaars in een mooi glazen potje bevat 340 gram kaarsvet en heeft hierdoor ongeveer 80 branduren. De hoogte is 13,5 cm en de...
Check prijs

Wil je iemand die altijd een luisterend oor biedt of je heeft geholpen tijdens een moeilijk periode op een leuke manier bedanken? Dan zou je bijvoorbeeld een mooie kaars in een glazen pot kunnen geven. De pot heeft een schroefdeksel en op de pot staat de tekst “Bedankt dat je er altijd voor me bent”. De kaars heeft een aangename vanillegeur en zal door de glazen behuizing een warm licht geven. Met dit cadeau hoef je niet letterlijk te zeggen dat diegene jouw lichtpunt in de duisternis was, want dit sfeervolle cadeau zegt al voldoende.


Magische mok

Warmte mok - Spreuken - Collega - Jij bent een super collega - Quotes - Mok met foto

LET OP: NIET VAATWASBESTENDIG

Productinformatie
  • Foto verschijnt op de magic mok door warme vloeistof
  • Geniet van een heerlijke kop koffie of...
Check prijs

Heb je een leuke collega die je vaak uit de brand heeft geholpen of altijd wel een oplossing weet? Wanneer je een aardigheidje zoekt voor een leuke collega als bedankje voor alle hulp, dan zou je deze magische mok kunnen geven. De mok ziet er op het eerste gezicht nogal gewoontjes uit: Hij is net zo groot als iedere andere mok, is zwart van kleur en heeft een handvat.

Maar zodra je er warme thee of koffie in giet verschijnt er ineens in het wit de tekst “Jij bent een super collega”. Deze magische mok is een grappig cadeautje voor een leuke collega, en elke keer dat jullie samen koffie drinken weet jouw collega weer hoezeer jij hem of haar waardeert.


Herinneringendoos

Super leuke bewaar/herinneringen box voor het afscheid van een collega.

Bij deze box worden 10 houten hartjes geleverd. (Als je meerdere hartjes nodig hebt kunnen deze tegen bijbetaling besteld worden. Neem hiervoor even contact met ons op.) De meerkosten van 25 extra...

Check prijs

Gaan jullie binnenkort afscheid nemen van een leuke collega die jullie willen bedanken voor de leuke tijd samen, dan is deze herinneringendoos misschien een origineel idee. De herinneringendoos bestaat uit een houten kistje met een glazen voorkant wat je aan de muur kunt hangen. Aan de bovenzijde van het kistje zit een gleuf waar je briefjes met anekdotes en foto’s in kunt stoppen.

Bij het kistje worden ook een tiental houten hartjes geleverd waar de namen van de collega’s opgeschreven kunnen worden. Het is mogelijk om tegen een kleine meerprijs extra houten hartjes bij te bestellen. Met deze herinneringendoos zal de vertrekkende collega jaren na dato nog leuke herinneringen kunnen ophalen aan de tijd bij jullie bedrijf.


Vlag

Wilt u een specifieke doelgroep complimenteren door middel van een bedankje? Een complimentvlag is dan een geschikt en uniek middel! Zodoende maakt u ook aan uw omgeving bekend dat u deze groep mensen op zichtbare wijze steunt. Bent u op zoek naar een vlag met een andere leus...

Check prijs

Wil je jouw personeel laten weten hoe zeer je hun inspanningen op prijs stelt en ze bedanken voor hun inzet? Dan kun je dat op een hele leuke manier doen door de vlag voor ze uit te hangen. En niet zomaar een vlag, maar een vlag met daarop “Bedankt Toppers!” Deze vlag is mooi afgewerkt en te bestellen in verschillende standaard vlag maten.

Net als een gewone vlag heeft deze bedankt vlag aan de bovenzijde een lus en aan de onderzijde een koord om de vlag in de vlaggenmast te kunnen hijsen. Heb je geen vlaggenmast bij je bedrijf, hang dan de vlag gewoon op aan de muur. Je personeel zal het hoe dan ook kunnen waarderen dat jij hebt gezien hoe ze hun best hebben gedaan.

Last Updated on 16 januari 2023

OC

De redactie van OrigineleCadeau.com is jouw partner in het zoeken naar leuke, boeiende en vooral succesvolle geschenken voor de meest dierbare mensen in jouw leven!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.