Originele bier cadeaus: 5 leuke cadeautips voor bierliefhebbers

Originele bier cadeaus: 5 leuke cadeautips voor bierliefhebbers

Originele bier cadeaus

Bij een feest hoort een cadeau en er zijn ook andere momenten waarop je een leuk geschenk voor iemand wilt kopen. Denk aan de geboorte van een kind, een verhuizing of een ander heugelijk feit. Iedereen vindt het fijn om een cadeau te krijgen. En het is helemaal attent als het cadeautje goed afgestemd is op de liefhebberij of voorkeur van degene die het geschenk ontvangt.

Er zijn veel mensen die erg van bier houden. Vaak houden ze van licht bier en van allerlei bijzondere speciaal bieren. Net zoals er bij wijnen wijnkenners zijn, zijn er bij bieren bierkenners. Maar de meeste mensen zijn gewoon liefhebbers die graag een pintje pakken en daar enorm van genieten.

#1 Beoordeeld
Duvel Bierglas - 33cl (Set van 3 uit glas)

3 glazen van Duvel 33clMataeriaal : Glas (dus niet van pIastiek) Naam : Duvel BierglasBrouwerij : Duvel MoortgatVolume :33clWelke bieren : Duvel en Duvel Tripel Hop

Brew Monkey Compleet Tripel - Bierbrouwpakket - Zelf Bier Brouwen Bierpakket - Startpakket - Kerstcadeau Man - Sinterklaas Cadeautjes volwassenen - Gadgets Mannen

Zoek jij nog een origineel cadeau voor de feestdagen, of wil je eindelijk eens zelf bier brouwen? Zoek niet verder! Je hebt het gevonden... Brew Monkey is de absolute marktleider in bierbrouwpakketten, met de beste kwaliteit, de scherpste prijs en de snelste levertijd. Nieuw! Sinds 1 Oktober...

Philips Perfect Draft HD3720/25 - Thuistap

Nu kun je thuis genieten van een heerlijk koel, vers getapt biertje met de Philips HD3720/25 Perfect Draft biertapunit! Deze biertap beschikt over een tempratuur- en volume-indicatie die aangeeft wanneer jouw bier op de perfecte temperatuur is (advies: 3 °C). De niveau-aanduiding geeft aan...

Bongo Bon - Belgische Bieren Cadeaubon - Cadeaukaart cadeau voor man of vrouw | 16 Belgische brouwerijen

16 Belgische brouwerijen 1 bezoek aan een brouwerij met bierproeverij voor 2 personen België is niet alleen het land van lekkere chocolade of heerlijke frieten, maar ook van de vele bieren. Het bolleke van Brouwerij De Koninck, het parelende Geuzebier of eerder een zoet fruitbiertje als Kriek....

Duvel-flesje in pure chocolade - 130 gram - 17cm

Duvel-flesje in pure ('zwarte') chocolade 130g / 17cm

Wat zijn originele bier cadeaus voor een echte bierliefhebber?

Dus heb jij een jarige vriend, vriendin of familielid met een grote liefde voor lekkere biertjes? Of is er een andere feestelijke gelegenheid waarbij je een bierliefhebber wilt verrassen? Dan is het leuk om een cadeau te geven dat aansluit bij deze passie voor bier. Een biercadeau dus. Want een echte liefhebber van één van de oudste drankjes ter wereld, die wil je natuurlijk verrassen met een geweldig passend geschenk En dat is helemaal niet zo moeilijk, sterker nog, er zijn heel veel opties.

Je kunt uit best veel mogelijkheden kiezen als je een geschenk zoekt met het thema ‘Bier'. Natuurlijk kun je een kratje pils kopen maar dan maak je je er wel gemakkelijk vanaf, zelfs als je er een strik om doet. Dat kan origineler en gezelliger! Hieronder geven we vijf ideeën voor een leuk biercadeau. Er zit zeker en vast een geschenk tussen dat heel geschikt is en bij de ontvanger in de smaak zal vallen. Misschien kom je erdoor op nog andere ideeën en wordt je creativiteit opgewekt…

1. Pakket speciaal bieren uit de eigen streek

Als de gever of de ontvanger een speciale binding heeft met een streek in Nederland of daarbuiten kun je streekbieren geven. Stel een mooi pakket samen met daarin bijvoorbeeld Twentse speciaalbieren. Vaak zijn er ook bijpassende glazen verkrijgbaar en het is natuurlijk extra mooi als je die erbij doet. Bij de slijter (off line of online) kun je ook kant en klare steekpakketten kopen maar als jouw streek daar niet bij zit, stel je gewoon zelf een uniek pakket samen.

Tegenwoordig zijn er ook enorm veel bieren met grappige namen. Zoek er een aantal uit die toepasselijk zijn en stel een mooi pakket samen. Er zijn ook pakketten met grappige namen, zoal bijvoorbeeld ‘Brothers in Law” of een “Big Belly” bierpakket. En wat zou je denken van een pakket met stroopwafel bieren? Doe er ook wat lekkere snacks bij en bijpassende glazen en je hebt een top cadeau. Bovendien kun je pakketten met biertjes mooi laten inpakken met een originele verpakking.

2. Thuistap met bijpassende glazen

Een thuistap is super leuk voor tijdens een feestje. Iedereen vindt het leuk om zelf bier te tappen. Als het ook nog het favoriete biertje van de ontvanger is, dat uit de tap stroomt, zal het cadeau zeer zeker welkom zijn. Koop er ook voldoende geschikte bierglazen bij om het geschenk compleet te maken. Met een thuistap kan het feest meteen beginnen! Je bierliefhebbende vriend(in), collega of familielid zal dit geschenk zeker en vast met groot enthousiasme ontvangen.

3. Merchandise van het favoriete merk van de jarige

Is de ontvanger van het cadeau een echte die hard fan van een bepaald merk bier? Geef hem of haar dan allerlei leuke merchandise van dat merk. Denk aan een schort, glazen, ovenwanten, een t-shirt, enz. Van sommige merken kun je ze zo kopen.

Gaat het om een iets onbekender merk, maak dan gebruik van een website waar je cadeaus, zoals t-shirts, kunt laten bedrukken. Let wel op dat je geen auteursrechten schendt. Je mag niet zomaar het logo overnemen.

 

4. Bierbrouw Pakket Compleet

Super leuk voor bierliefhebbers: een bierbrouwpakket voor beginners. Hierin vind je alle ingrediënten om zelf bier te brouwen. Met een beginnersbierkit kun je zelf je bier brouwen en bottelen. Het werkt met moutextract in poedervorm en mislukken is niet mogelijk.

Het is de gemakkelijkste techniek om bier te brouwen, dus iedereen kan het! Wat is er leuker dan te proosten met een zelf gebrouwen biertje?

Het pakket bevat herbruikbare apparatuur, alle ingrediënten en de flessen. De ontvanger kan dus vaker bier brouwen als het goed is bevallen. Misschien ontdekt hij of zijn hier wel een nieuwe hobby is… Stel je voor: Een eigen mini bierbrouwerij met eigen etiketten en zelfverzonnen namen voor het bier.

5. Een bierabonnement

De Bierboer - Bierabonnementen

Heb je weleens van dit bier cadeau gehoord? Bij De Bierboer kun je een bierabonnement nemen. Dit is echt een super origineel idee voor de ware bierliefhebber. Hoe werkt het? Je kiest een abonnement en er wordt dan elke maand een nieuwe voorraad exclusieve artisanale bieren aan huis bezorgd. En het mooie is dat de biertjes in het pakket gebrouwen zijn door kleine brouwerijtjes die het allerbeste artisanale bier produceren.

Je kunt kiezen uit een pakket van 6 of van 12 bieren per maand. Erg leuk en voor de abonnee is het elke maand een verrassing welke bieren in het pakket zitten. Dat wordt heerlijk genieten van bijzondere bieren en het scheelt alvast een heleboel gesjouw met flesjes!

Last Updated on 1 december 2021

OC

De redactie van OrigineleCadeau.com is jouw partner in het zoeken naar leuke, boeiende en vooral succesvolle geschenken voor de meest dierbare mensen in jouw leven!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.