Over ons

Image

Wij weten hoe moeilijk originele cadeau's kopen kan zijn

We kennen het allemaal: we moeten een belangrijke persoon uit ons leven een cadeau zoeken – en we zitten vast. We willen niet zomaar een cadeaubon voor bol.com of Coolblue geven; maar eigenlijk hebben we helemaal geen inspiratie. Iedereen heeft wel die éne persoon in zijn leven waarvoor een geschenk kiezen bijna onmogelijk lijkt. Voor dat soort personen hebben wij ongetwijfeld dé geschenk-kies-gids op onze website staan!

Via onze zoekfunctie geeft u in voor wie u een cadeau zoekt; en je krijgt heel wat superboeiende tips en een hele berg inspiratie naar je toe geslingerd. Natuurlijk kennen we hem of haar niet persoonlijk; maar onze gidsen zullen ongetwijfeld voor de nodige inspiratie vinden. Of je nu een cadeau voor je mama, een origineel kerstcadeau of een geschenk voor je vriend zoekt: wij kunnen je ongetwijfeld op weg helpen!

Mis je toch nog een gids? Neem dan contact op met ons team – en we helpen we je tòch graag verder!

Onze bezoekers aan het woord

In dit segment laten we altijd één van onze tevreden bezoekers aan het woord.

img

Ik zocht een origineel kerstcadeau voor mijn vriend. Hij is zowat de moeilijkste man om een cadeau voor te kopen: alles wat hij wil koopt hij gewoon zelf. Na superlang twijfelen op jullie aanraden een magnetische charger voor in zijn auto gekocht: een groot succes! Thanks, guys!

Evelien - Antwerpen